Despre noi

Despre NOI

O privire de ansamblu asupra companiei noastre…

Politeh S.R.L. este o companie românească cu capital integral privat, având o bogată experiență în fabricarea foliilor din polietilenă și a produselor de ambalare din folie de polietilenă.

Îmbunătățirea permanentă a procesului de producție, asigurarea și controlul calității, diversificarea constantă a portofoliului de produse combinat cu experiența bogată a angajaților reprezintă garanția succesului companiei Politeh.

Compania noastră mulțumește celor care au ales dar si celor care vor alege foliile „marca Politeh”.
DSCF6822
DSCF8847

Despre Noi

Politeh S.R.L. are implementat Sistemului de Management Integrat al calității, acreditat de SRAC și IQNet, asigurând astfel un control ridicat al calității produselor pe care le comercializează. Mai mult, procedurile noastre de producție sunt prietenoase cu mediul și oferă angajaților un loc de muncă sănătos și sigur.

Politeh S.R.L. este capabilă să ofere o gamă largă de folii care satisfac chiar și cele mai înalte așteptări ale clienților noștri. Cele mai bune prețuri, termenele scurte de livrare și adaptarea rapidă la cerințele pieței sunt cheia succesului nostru. 

Datorită calității deosebite a foliilor „marca Politeh”, portofoliul de clienți ai companiei a crescut în permanență, dovadă fiind creșterea constantă a volumului de producție şi a cifrei de afaceri.

S-au dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate importante cu companii de top din România prin satisfacerea standardelor înalte ale acestora, atât din punct de vedere al cantității, dar mai ales din punct de vedere al calității.

IMG_2715
DSCF8856
DSCF8846

De ce să ne alegeți

Cel mai bun raport calitate – preț

Promptitudine în realizarea comenzilor

Produse fabricate după cele mai înalte standarde

Personal calificat cu o vastă experiență în domeniu

Utilaje și echipamente performante

Infrastructură modernă